Integritetspolicy

Effektiv datum: 29 augusti 2018

AutoradioPlaza ("oss", "vi" eller "vår") driver https://www.autoradioplaza.com webbplats (nedan kallad "tjänsten").

Denna sida informerar dig om vår policy angående insamling, användning och avslöjande av personuppgifter när du använder vår tjänst och de val du har kopplat till den informationen.

Vi använder dina data för att tillhandahålla och förbättra tjänsten. Genom att använda tjänsten samtycker du till insamling och användning av information i enlighet med denna policy. Om inte annat definieras i denna sekretesspolicy har de villkor som används i denna sekretesspolicy samma betydelse som i våra villkor, tillgängliga från https://www.autoradioplaza.com

DEFINITIONER

  • Service: Service är https://www.autoradioplaza.com webbplats som drivs av Avisison BV
  • Personlig information: Personuppgifter betyder uppgifter om en levande person som kan identifieras från dessa uppgifter (eller från dessa och annan information antingen i vår besittning eller sannolikt kommer att komma in i vår besittning).
  • Användningsdata: Användningsdata samlas in data som samlas in antingen antingen av användningen av tjänsten eller från själva serviceinfrastrukturen (till exempel varaktigheten för ett sidbesök).
  • Småkakor: Cookies är små filer som lagras på din enhet (dator eller mobil enhet).
  • Datakontroller: Datakontroller betyder den naturliga eller juridiska personen som (antingen ensam eller gemensamt eller gemensamt med andra personer) bestämmer de syften som och det sätt på vilket personlig information är eller ska behandlas. För syftet med denna integritetspolicy , vi är en datakontroller av dina personuppgifter.
  • Dataprocessorer (eller tjänsteleverantörer): Dataprocessor (eller tjänsteleverantör) avser alla naturliga eller juridiska person som behandlar uppgifterna på datakontrollerens vägnar. Vi kan använda tjänsterna för olika tjänsteleverantörer för att behandla dina uppgifter mer effektivt.
  • Dataämne (eller användare): Dataämne är alla levande person som använder vår tjänst och är föremål för personuppgifter.

Informationsinsamling och användning

Vi samlar in flera olika typer av information för olika syften för att tillhandahålla och förbättra vår tjänst till dig.

Typer av data som samlas in

PERSONLIG INFORMATION

När vi använder vår tjänst kan vi be dig att ge oss viss personlig identifierbar information som kan användas för att kontakta eller identifiera dig ("personuppgifter"). Personlig identifierbar information kan inkludera, men är inte begränsad till:

  • E-postadress
  • Förnamn och efternamn
  • Telefonnummer
  • Adress, stat, provins, postnummer/postkod, stad
  • Kakor och användningsdata

E-postannonsering om du inte prenumererar på nyhetsbrevet och din rätt att välja bort om vi får din e-postadress i samband med försäljningen av en produkt eller tjänst och du inte har valt bort och du är inte en konsument som har Hans vanliga bostad i Polen, vi förbehåller oss rätten att regelbundet skicka e -post till dig för produkter från vårt produktsortiment som liknar de du redan har köpt. Detta tjänar skyddet av våra legitima intressen för att marknadsföra och annonsera våra produkter till kunder som åsidosätter i processen för att balansera intressen.

Du kan när som helst välja bort denna användning av din e-postadress genom att skicka ett meddelande till det kontaktalternativ som anges nedan eller genom att använda opt-out-länken i reklam-e-postmeddelandet, utan att medföra några kostnader utöver kostnaden för överföring som beräknas vid basen priser.

Användningsdata

Vi kan också samla in information om hur tjänsten nås och används ("Användningsdata"). Denna användningsdata kan innehålla information som din dators internetprotokolladress (t.ex. IP -adress), webbläsartyp, webbläsarversion, sidorna i vår tjänst som du besöker, tid och datum för ditt besök, tiden på dessa sidor, unika enhetsidentifierare och andra diagnostiska data.

Spårning och cookies data

Vi använder cookies och liknande spårningstekniker för att spåra aktiviteten på vår tjänst och vi har viss information.

Cookies är filer med en liten mängd data som kan inkludera en anonym unik identifierare. Cookies skickas till din webbläsare från en webbplats och lagras på din enhet. Andra spårningstekniker används också såsom fyrar, taggar och skript för att samla in och spåra information och för att förbättra och analysera vår tjänst.

Du kan instruera din webbläsare att vägra alla kakor eller ange när en cookie skickas. Men om du inte accepterar cookies kanske du inte kan använda några delar av vår tjänst.

Exempel på kakor vi använder:

  • Sessionskakor. Vi använder sessionskakor för att använda vår tjänst.
  • Preferenskakor. Vi använder preferenskakor för att komma ihåg dina preferenser och olika inställningar.
  • Säkerhetskakor. Vi använder säkerhetskakor för säkerhetsändamål.

Dataanvändning

Avisison BV använder de insamlade uppgifterna för olika ändamål:

  • Att tillhandahålla och underhålla vår tjänst
  • För att meddela dig om ändringar i vår tjänst
  • För att låta dig delta i interaktiva funktioner i vår tjänst när du väljer att göra det
  • För att ge kundsupport
  • För att samla in analys eller värdefull information så att vi kan förbättra vår tjänst
  • För att övervaka användningen av vår tjänst
  • Att upptäcka, förhindra och ta itu med tekniska problem
  • För att ge dig nyheter, specialerbjudanden och allmän information om andra varor, tjänster och evenemang som vi erbjuder som liknar de som du redan har köpt eller frågat om du inte har valt att inte få sådan information

Juridisk grund för behandling av personuppgifter enligt den allmänna dataskyddsförordningen (GDPR)

Om du kommer från Europeiska ekonomiska området (EES) beror Avison BV: s rättsliga grund för att samla in och använda den personliga information som beskrivs i denna sekretesspolicy på de personuppgifter vi samlar in och det specifika sammanhanget där vi samlar in dem.

Avisison BV kan behandla dina personuppgifter eftersom:

  • Vi måste utföra ett kontrakt med dig
  • Du har gett oss tillåtelse att göra det
  • Bearbetningen är i våra legitima intressen och det åsidosätts inte av dina rättigheter
  • För betalningsbehandlingsändamål
  • Att följa lagen

Lagring av data

Avisison BV behåller dina personuppgifter endast så länge som är nödvändigt för de syften som anges i denna sekretesspolicy. Vi kommer att behålla och använda dina personuppgifter i den utsträckning som krävs för att följa våra juridiska skyldigheter (till exempel om vi måste behålla dina uppgifter för att följa tillämpliga lagar), lösa tvister och verkställa våra juridiska avtal och policyer.

Avisison BV kommer också att behålla användningsdata för interna analysändamål. Användningsdata behålls vanligtvis under en kortare tidsperiod, utom när dessa data används för att stärka säkerheten eller för att förbättra funktionaliteten i vår tjänst, eller så är vi juridiskt skyldiga att behålla denna information under längre perioder.

Dataöverföring

Din information, inklusive personuppgifter, kan överföras till - och underhållas på - datorer som ligger utanför din stat, provins, land eller annan statlig jurisdiktion där dataskyddslagarna kan skilja sig från din jurisdiktion.

Om du är belägen utanför Nederländerna och väljer att tillhandahålla information till oss, observera att vi överför uppgifterna, inklusive personuppgifter, till Nederländerna och bearbetar dem där.

Ditt samtycke till denna sekretesspolicy följt av din inlämning av sådan information representerar ditt avtal till den överföringen.

Avisison BV kommer att vidta alla steg som är rimligt nödvändiga för att säkerställa att dina uppgifter behandlas säkert och i enlighet med denna sekretesspolicy och ingen överföring av dina personuppgifter kommer att ske till en organisation eller ett land om det inte finns tillräckliga kontroller på plats inklusive säkerheten av dina data och annan personlig information.

Avslöjande av data

AFFÄRSTRANSAKTION

Om Avisison BV är involverat i en fusion, förvärv eller tillgångsförsäljning kan dina personuppgifter överföras. Vi kommer att meddela innan dina personuppgifter överförs och blir föremål för en annan sekretesspolicy.

Avslöjande för brottsbekämpning

Under vissa omständigheter kan Avisison BV krävas för att avslöja dina personuppgifter om det behövs för att göra det enligt lag eller som svar på giltiga förfrågningar från offentliga myndigheter (t.ex. en domstol eller en myndighet).

Lagkrav

Avisison BV kan avslöja dina personuppgifter i god tro att tro på att sådan åtgärd är nödvändig för:

  • Att följa en juridisk skyldighet
  • För att skydda och försvara rättigheterna eller egendomen för Avisison BV
  • För att förhindra eller undersöka eventuella felaktigheter i samband med tjänsten
  • För att skydda den personliga säkerheten för användare av tjänsten eller allmänheten
  • För att skydda mot juridiskt ansvar

Datasäkerhet

Säkerheten för dina data är viktig för oss men kom ihåg att ingen metod för överföring via internet eller metod för elektronisk lagring är 100% säker. Medan vi strävar efter att använda kommersiellt acceptabla medel för att skydda dina personuppgifter, kan vi inte garantera dess absoluta säkerhet.

Dina dataskyddsrättigheter enligt den allmänna dataskyddsförordningen (GDPR)

Om du är bosatt i Europeiska ekonomiska området (EES) har du vissa dataskyddsrättigheter. Avisison BV syftar till att vidta rimliga åtgärder för att låta dig korrigera, ändra, radera eller begränsa användningen av dina personuppgifter.

Om du vill bli informerad om vilka personuppgifter vi har om dig och om du vill att den ska tas bort från våra system, vänligen kontakta oss.

Under vissa omständigheter har du följande dataskyddsrättigheter:

  • Rätten att komma åt, uppdatera eller ta bort den information vi har om dig. När det möjliggörs kan du komma åt, uppdatera eller begära radering av dina personuppgifter direkt i avsnittet Kontoinställningar. Om du inte kan utföra dessa åtgärder, vänligen kontakta oss för att hjälpa dig.
  • Rätten till rättelse. Du har rätt att få din information korrigerad om den informationen är felaktig eller ofullständig.
  • Rätten att invända. Du har rätt att invända mot vår behandling av dina personuppgifter.
  • Begränsningsrätten. Du har rätt att begära att vi begränsar behandlingen av din personliga information.
  • Rätten till dataportabilitet. Du har rätt att få en kopia av den information vi har om dig i ett strukturerat, maskinläsbart och vanligt använt format.
  • Rätten att dra tillbaka samtycke. Du har också rätt att dra tillbaka ditt samtycke när som helst där Avisison BV förlitade sig på ditt samtycke till att behandla din personliga information.

Observera att vi kan be dig att verifiera din identitet innan du svarar på sådana förfrågningar.

Du har rätt att klaga till en dataskyddsmyndighet om vår insamling och användning av dina personuppgifter. För mer information, vänligen kontakta din lokala dataskyddsmyndighet i Europeiska ekonomiska området (EEA).

TJÄNSTELEVERANTÖRER

Vi kan anställa tredjepartsföretag och individer för att underlätta vår tjänst (”tjänsteleverantörer”), tillhandahålla tjänsten för våra räkning, utföra servicerelaterade tjänster eller hjälpa oss att analysera hur vår tjänst används.

Dessa tredje parter har tillgång till dina personuppgifter bara för att utföra dessa uppgifter för våra räkning och är skyldiga att inte avslöja eller använda dem för något annat syfte.

Analys

Vi kan använda tredjepartsleverantörer för att övervaka och analysera användningen av vår tjänst.

  • Google Analytics: Google Analytics är en webbanalytjänst som erbjuds av Google som spårar och rapporterar webbplatstrafik. Google använder de data som samlas in för att spåra och övervaka användningen av vår tjänst. Denna information delas med andra Google -tjänster. Google kan använda de insamlade uppgifterna för att kontextualisera och anpassa annonserna i sitt eget reklamnätverk. Du kan välja att ha gjort din aktivitet på tjänsten tillgänglig för Google Analytics genom att installera Google Analytics Opt-Out-webbläsarens tillägg. Tillägget förhindrar att Google Analytics JavaScript (GA.JS, Analytics.js och DC.JS) delar information med Google Analytics om besöksaktivitet. För mer information om Google's integritetspraxis, besök Google Privacy & Terms Web sida:https://policies.google.com/privacy?hl=en

Beteendemarknadsföring

Avisison BV använder ommarknadsföringstjänster för att annonsera på tredje parts webbplatser till dig efter att du besökt vår tjänst. Vi och våra tredjepartsleverantörer använder cookies för att informera, optimera och betjäna annonser baserat på dina tidigare besök i vår tjänst.

Betalningar

Vi kan tillhandahålla betalda produkter och/eller tjänster inom tjänsten. I så fall använder vi tredjepartstjänster för betalningsbehandling (t.ex. betalningsprocessorer).

Vi kommer inte att lagra eller samla in dina betalkortinformation. Denna information tillhandahålls direkt till våra tredjepartsbetalningsprocessorer vars användning av din personliga information styrs av deras integritetspolicy. Dessa betalningsprocessorer följer de standarder som fastställts av PCI-DSS som hanteras av PCI Security Standards Council, som är en gemensam insats av varumärken som Visa, MasterCard, American Express och Discover. PCI-DSS-krav hjälper till att säkerställa säker hantering av betalningsinformation.

Betalningsprocessorerna vi arbetar med är:

Länkar till andra webbplatser

Vår tjänst kan innehålla länkar till andra webbplatser som inte drivs av oss. Om du klickar på en tredjepartslänk kommer du att ledas till den tredje parts webbplats. Vi rekommenderar dig starkt att granska sekretesspolicyn för varje webbplats du besöker.

Vi har ingen kontroll över och tar inget ansvar för innehållet, sekretesspolicyn eller praxis för tredje parts webbplatser eller tjänster.

Barns integritet

Vår tjänst adresserar inte någon under 18 år (”barn”).

Vi samlar inte medvetet personligt identifierbar information från någon under 18 år. Om du är förälder eller vårdnadshavare och du är medveten om att ditt barn har gett oss personuppgifter, vänligen kontakta oss. Om vi ​​blir medvetna om att vi har samlat in personuppgifter från barn utan verifiering av föräldrarnas samtycke, vidtar vi åtgärder för att ta bort den informationen från våra servrar.

E-postreklam

E-postannonsering om du prenumererar på nyhetsbrevet

Om du prenumererar på vårt nyhetsbrev skickar vi dig regelbundet vårt e-postnyhetsbrev baserat på ditt samtycke enligt Art. 6 (1) 1 lit. a) GDPR, med hjälp av de uppgifter som krävs eller avslöjas av dig separat för detta ändamål.

Du kan när som helst avsluta prenumerationen på nyhetsbrevstjänsten. För detta ändamål kan du antingen skicka ett meddelande till det kontaktalternativ som anges nedan eller använda opt-out-länken i nyhetsbrevet. Vid avbeskrivning kommer vi att ta bort din e -postadress såvida du inte uttryckligen har samtyckt till ytterligare användning av dina uppgifter eller vi förbehåller oss rätten att ytterligare använda dina personuppgifter i omfattning och sätt som tillåts enligt lagen, som vi informerar dig i detta meddelande .

Ändringar av denna integritetspolicy

Vi kan uppdatera vår integritetspolicy då och då. Vi kommer att meddela dig om ändringar genom att publicera den nya sekretesspolicyn på denna sida.

Vi kommer att meddela dig via e -post och/eller ett framträdande meddelande om vår tjänst, innan ändringen blir effektiv och uppdaterar ”effektiv datum” högst upp i denna sekretesspolicy.

Du rekommenderas att granska denna sekretesspolicy regelbundet för eventuella ändringar. Ändringar av denna sekretesspolicy är effektiva när de publiceras på den här sidan.

KONTAKTA OSS

Om du har några frågor om denna sekretesspolicy, vänligen kontakta oss:

  • Via e -post: info@avison.eu

Logga in

Glömt ditt lösenord?

Har du inte ett konto än?
Skapa konto